Se pun la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.
Se curata si se taie maruntel, usturoiul. Se pune uleiul de masline la foc, iar cand incepe sa sfaraie, se adauga usturoiul. Se lasa cateva minute, la foc mic, usturoiul sa se caleasca, dupa care se adauga scoicile. Dupa aproximativ 2-3 minute, se adauga smantana (panna da cucina).
Se adauga sare si piper si se amesteca bine, dupa care sosul se lasa la fiert pt aprox. 10 minute. Inainte de a oprii focul, sosului, acesta v-a trebui sa fie mai grosut.
Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si se pun peste sos. Se amesteca bine asa incat sa ajunga sos peste tot.
Se servesc calde... pofta buna!
Se poate presara formaggio.
De cand le-am vazut, mi-au facut cu ochiul, asa ca le-am incercat! Sunt bune si usor de facut, va poftesc sa serviti, ca mai am!
Turtite a la LubitaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii