- varsam nautul din conserva si il clatim foarte bine, apoi il punem la fiert impreuna cu prazul tocat (inclusiv frunzele verzi) in apa cu sare
- fierbem nautul si prazul foarte bine pina cind prazul este foarte moale si nautul aproape se sfarima
- separat fierbem pastele in apa cu sare, cit scrie pe pachet
- scurgem nautul si prazul fiert si adaugam putina sare, mixam bine cu mixerul vertical pina obtinem o crema
- adaugam in crema de naut uleiul, amestecam bine si daca este nevoie (nu este prea cremoasa mai adaugam cu lingura apa in care au fiert pastele)
- scurgem pastele si le amestecam cu crema de naut si praz
Servim cu putin piper macinat proaspat si cu sau fara brinza pecorino rasa, dupa gust.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii