Paste Caramelle cu Telemea si Sos de Gogosar cu Smantana

Postat pe: 06-09-2011
(0)

Ingrediente

600 grame faina alba
6 oua
350 grame telemea sarata
300 grame smantana grasa
1 lingurita sare
3 gogosari
1 ceapa rosie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se framanta faina cu ouale cam 6 minute pana devine un aluat omogen si elastic. Se lasa o ora in frigider perfect acoperit cu folie de plastic.

Pe o suprafata presarata cu faina se ia cate 1/4 din aluat si se intinde cu sucitorul pana devine foarte subtire. Se taie patrate cu dimensiunea 7 cm x 7 cm.

Un vas incapator se umple cu apa si o lingurita sare si se pune pe foc.
Telemeaua se taie in cuburi de dimensiuni egale.

Pe fiecare patrat de aluat se pune un cub de telemea care este apoi invelit ca o bomboana.
Se fierb pastele in apa sarata, cam 12 minute.

Pentru sos se calesc un minut gogosarii macinati si ceapa taiata fin intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu smantana si sarea.
Pe farfurie se aseaza sosul apoi pastele, care se vor consuma fierbinti, cu rondele de ceapa rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Caramelle cu Telemea si Sos de Gogosar cu Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Caramelle cu Telemea si Sos de Gogosar cu Smantana