Fierbem pastele in apa cu sare le strecuram, le punem intr-un castron.
Punem ulei de masline si invirtim pastele sa nu se lipeasca.
Din rosii scoatem miezul, si le taiem feliute la fel si ardrii si brinza
Usturoiul il zdrobim si punem totul peste salata, punem si italian herb si restu de condimente.
Daca doriti se pate pune si sunca prsata taiata felii.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii