Lasagna cu Pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Lasagna cu Pui

Ingrediente

  • un pachet foi de lasagna
  • un piept de pui dezosat
  • 150 ml suc de rosii
  • 300 g cas de oi sarat
  • 6 oua mari
  • 300 gr smantana
  • 2-3 rosii de gradina
  • ardei grasi (rosu si verde) cateva cepe albe
  • cateva frunze de busuioc verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Tocam ardeii, rosiile si ceapa.
Calim legumele pentru 10 minute aproximativ, adaugam sucul de rosii, condimentele si busuiocul tocat, continuand fierberea pentru 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecam cu grija si pastram vasul pe foc pana ce carnea se patrunde suficient.

Intr-o tava de cuptor, intindem pe rand, foi de lasagna, turnam jumatate de cantitate din ouale batute cu smantana, presaram branza rasa si adaugam pieptul de pui cu sucul de rosii. (Repetam operatiunea, asezand in straturi foi de lasagna, branza rasa, sosul de rosii cu pieptul de pui tocat).

Se coace la 160 de grade pentru 45-50 de minte.

Se serveste calda. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)