Tocam ardeii, rosiile si ceapa.
Calim legumele pentru 10 minute aproximativ, adaugam sucul de rosii, condimentele si busuiocul tocat, continuand fierberea pentru 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecam cu grija si pastram vasul pe foc pana ce carnea se patrunde suficient.
Intr-o tava de cuptor, intindem pe rand, foi de lasagna, turnam jumatate de cantitate din ouale batute cu smantana, presaram branza rasa si adaugam pieptul de pui cu sucul de rosii. (Repetam operatiunea, asezand in straturi foi de lasagna, branza rasa, sosul de rosii cu pieptul de pui tocat).
Se coace la 160 de grade pentru 45-50 de minte.
Se serveste calda. Pofta buna!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu