Lasagna cu Pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Lasagna cu Pui

Ingrediente

  • un pachet foi de lasagna
  • un piept de pui dezosat
  • 150 ml suc de rosii
  • 300 g cas de oi sarat
  • 6 oua mari
  • 300 gr smantana
  • 2-3 rosii de gradina
  • ardei grasi (rosu si verde) cateva cepe albe
  • cateva frunze de busuioc verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Tocam ardeii, rosiile si ceapa.
Calim legumele pentru 10 minute aproximativ, adaugam sucul de rosii, condimentele si busuiocul tocat, continuand fierberea pentru 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecam cu grija si pastram vasul pe foc pana ce carnea se patrunde suficient.

Intr-o tava de cuptor, intindem pe rand, foi de lasagna, turnam jumatate de cantitate din ouale batute cu smantana, presaram branza rasa si adaugam pieptul de pui cu sucul de rosii. (Repetam operatiunea, asezand in straturi foi de lasagna, branza rasa, sosul de rosii cu pieptul de pui tocat).

Se coace la 160 de grade pentru 45-50 de minte.

Se serveste calda. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa