Budinca de Paste cu Carne Tocata

Complexitate
redusa
Budinca de Paste cu Carne Tocata

Ingrediente

  • -500 g paste fainoase, format mic
  • -500 g carne tocata
  • -1 cutie ( 720 ml) rosii cubulete in suc
  • -1 lingura pasta de tomate
  • -250 ml vin
  • -100 g slaninuta, taiata feliute
  • -300 g branza ( cascaval) rasa, amestecata cu smantana ( dupa gust)
  • -100 g branza feliata - emmentaler
  • -4 oua
  • -2- 4 catei de usturoi
  • -1 ardei, taiat cubulete
  • -1 ceapa mare
  • -4 linguri ulei
  • -cimbru, dupa gust
  • -sare
  • -piper
  • -unt

Mod de preparare

Fierbeti pastele fainoase al dente, in apa clocotinda, usor sarata si scurgeti.

Caliti in ulei incins, ceapa, usturoiul, tocate marunt, ardeiul cubulete, pana se inmoaie, adaugati carnea tocata, pasta de rosii, cimbrul, vinul si fierbeti in continuare, la foc mic, acoperit, aproximativ 45 min sau pana ce carnea este facuta.

Dupa 30 min, adaugati rosiile cubulete cu suc cu tot, iar la sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-o forma de sufleu unsa cu unt un strat de paste, unul de amestec cu carne si un alt rand de paste.

Turnati uniform branza (cascavalul) rasa amestecata cu smantana, apoi ouale batute si la sfarsit acoperiti cu feliile de emmentaler si slaninuta feliata.

Dati la cuptorul incins, pentru 50-60 min, la foc potrivit sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.


Serviti cat este cald, portionat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)