- se taie si se prajesc cubulete de paine pentru crutoanele care vor fi apoi maruntite in robot;
- se topeste untul, se aseaza pesmetul obtinut intr-o forma cu margini detasabile sau intr-un inel, se toarna untul topit si se preseaza; se lasa la racit in frigider;
- se blendeaza bucata de cas cu smantana;
- se toaca marunt ceapa, feliile de somon afumat, se rade coaja unei 1/2 limete si se stoarce zeama ei; se amesteca si se adauga marar tocat fin, se potriveste de sare si piper;
- se toarna aceasta compozitie deasupra blatului de pesmet si se lasa peste noapte la racit;
- se orneaza potrivit cu gusturile gazdei.
Pofta buna!
Acest tort delicios l-am pregătit de Crăciun, pentru cei dragi și a fost foarte apreciat. E ceva mai migălos, dar...
Tort dobosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii