Pregatim pestele, il impartim in portii egale.
Amestecam cele doua faini cu sare si piper. Trecem fiecare bucata de peste prin faina si prajim in ulei bine incins.
Pentru marinada, taiam legumele in bucati medii.
Asezam intr-un vas la fiert otetul impreuna cu apa, foaia de dafin, mierea de albine, boabele de piper si mustar, sarea.
Cand zeama a fiert, asezam legumele, usturoiul strivit si acoperim. Lasam pana la primul clocot.
Tragem vasul cu marinada deoparte si asezam bucatile de peste.
Servim impreuna cu legumele, alaturi de mamaliga sau orez.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaVă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă, care se pregătește foarte ușor....
Reteta de prajitura cu mere, nuci caramelizate si mascarponeReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii