Se taie marunt ceapa si se pune la calit cu putin ulei de masline, cand e calita ceapa se adauga tonul si vinul se mesteca un pic dupa care se pune sare si piper.
Intre timp se fierb pastele si cand sunt gata se pun peste condiment si se amesteca un pic impreuna sa prinda si pasta gust de peste.
Dupa care se servesc simple sau cu parmezan deasupra. Daca ne place se poate adauga in condiment si cateva linguri de smantana.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii