Ingrediente
● 500 gr rape |
● 250 ml de orez |
● 1 ceapa |
● 1/2 ardei gras rosu (daca este mai mare) |
● 1 l supa de peste, (se poate face dintr-un cub de knorr) |
● 200 gr gambas (creveti) curatati |
● sare, piper, sofran |
Mod de preparare
Se caleste putin ceapa, se pune ardeiul tocat marunt, cand se inmoaie putin se adauga pestele sa se rumeneasca si apoi coditele de gambas.
Se adauga supa si condimentele si se lasa sa fiarba cateva minute si se pune orezul.
Cand este gata si trebuie mancata imediat, altfel orezul absoarbe toata zeama.
Pofta buna!
Rape este o specie de peste cu capul mare si, dupa parerea mea foarte urat. In unele zone i se mai spune si "pestele broasca". Aspectul exterior nu are nimic in comun cu gustul, care este foarte bun. Este foarte mult utilizat in bucataria mediterana,
nu are oase (doar coloana) ca si merluciu. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Orez Zemos Cu Rape (arroz Caldoso Con Rape)" nu uita sa ii faci un review.
nu are oase (doar coloana) ca si merluciu.">
Se adauga supa si condimentele si se lasa sa fiarba cateva minute si se pune orezul.
Cand este gata si trebuie mancata imediat, altfel orezul absoarbe toata zeama.
Pofta buna!
Rape este o specie de peste cu capul mare si, dupa parerea mea foarte urat. In unele zone i se mai spune si "pestele broasca". Aspectul exterior nu are nimic in comun cu gustul, care este foarte bun. Este foarte mult utilizat in bucataria mediterana,
nu are oase (doar coloana) ca si merluciu. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Orez Zemos Cu Rape (arroz Caldoso Con Rape)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Drob Pascal
Tort Iepuras
Carnati in sos de ceapa si ardei
Cozonac cu fistic si ciocolata
Tarta cu jambon si icre negre
Brownies cu unt de arahide
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Drob de pui cu leurda
Friptura de miel cu cartofi si ghimbir
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Lasagna dulce, cu branza si visine
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: rocsi
-
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Usor de gatit / Autor: madi_marin
-
Brownies cu unt de arahide
Retete preferate / Autor: madi_marin
-
Tarta cu jambon si icre negre
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Cozonac cu fistic si ciocolata
Concurs - Reteta Lunii / Autor: Lau Dany
-
Carnati in sos de ceapa si ardei
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 25.04.2009 23:34:27
uffffff ,me encanta el arroz caldoso!!!!!
preferatul meu...cat despre paella nu atat de mult.......
felicitari!!!Stiai ca Paella e tipica de valencia....bss
Isla cristina valentina