Orez Zemos Cu Rape (arroz Caldoso Con Rape)

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500 gr rape
250 ml de orez
1 ceapa
1/2 ardei gras rosu (daca este mai mare)
1 l supa de peste, (se poate face dintr-un cub de knorr)
200 gr gambas (creveti) curatati
sare, piper, sofran

Mod de preparare

Se caleste putin ceapa, se pune ardeiul tocat marunt, cand se inmoaie putin se adauga pestele sa se rumeneasca si apoi coditele de gambas.

Se adauga supa si condimentele si se lasa sa fiarba cateva minute si se pune orezul.

Cand este gata si trebuie mancata imediat, altfel orezul absoarbe toata zeama.

Pofta buna!

Rape este o specie de peste cu capul mare si, dupa parerea mea foarte urat. In unele zone i se mai spune si "pestele broasca". Aspectul exterior nu are nimic in comun cu gustul, care este foarte bun. Este foarte mult utilizat in bucataria mediterana,
nu are oase (doar coloana) ca si merluciu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Orez Zemos Cu Rape (arroz Caldoso Con Rape)" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la maria MIHULESCU

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Orez Zemos Cu Rape (arroz Caldoso Con Rape)