Cotlet de Rechin cu Ghimbir

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

400 g cotlet de rechin
ghimbir (aproximativ 50 gr)
4 catei de usturoi
2 linguri ulei
1 lingurita miere sau 2 lingurite zahar
2 linguri vin alb
sare

Mod de preparare

Se taie ghimbirul rondele nu foarte subtiri, usturoiul la fel. Se calesc in tigaie la foc mic pana capata putina culoare.

Se adauga cotletele de rechin, mierea si vinul alb.

Lasam sa se faca la foc mic intorcand din cand in cand feliile pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Atentie sunt destul de fragede. Daca scade lichidul si inca nu s-a rumenit putem adauga putina apa.

La sfarsit se potriveste de sare.
Se serveste cu sos de soia sau garnitura de orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cotlet de Rechin cu Ghimbir" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alex_2
•  18.12.2010 19:51:41

la final merge putin patrunjel verde si lamaie

djprometeu
•  07.02.2009 20:37:48

se potriveste foarte bine cu garnitura de legume trase la tigaie. orice fel de legume le trageti la tigaie su ulei de masline, condimente, aceto balsamico.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cotlet de Rechin cu Ghimbir