Praz Umplut In Sos

Postat pe: 26-03-2008
(0)

Ingrediente

2 fire de praz
2 morcovi
8 felii de kaizer
1 lingurita de mustar
1 lingura de faina
300ml supa ( de pui, de legume sau din delikat)
150 g smantana
verdeata ( marar sau patrunjel)
piper
sare

Mod de preparare

Cureti si speli prazul si morcovii. Tai prazul in bucati de 6-7 cm. si le freci intre palme ca sa le scoti foile din mijloc. Pentru fiecare bucata, pastrezi doar doua straturi exterioare.

Introduci morcovii in interiorul prazului. Imbraci in cate o felie de kaizer si le prinzi cu scobitori ca sa nu se desfaca.

Inabusi rulourile intr-o tigaie cu ulei, apoi stingi cu 200ml supa, adaugi sare, piper dupa gust, si le lasi sa fiarba 10-15 min.

Pentru sos dizolvi faina in supa rece ramasa. Le pui sa fiarba la foc mic amestecand. Cand sosul se ingroasa adaugi o lingurita de unt, mustarul, smantana sare si piper. Mai lasi sa dea in cateva clocote si adaugi zeama in care au fiert rulourile ( nu trebuie sa prea multa pt. a nu subtia prea tare sosul) si il dai de o parte.

Asezi rulourile de praz pe un platou, torni sosul peste ele si decorezi cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Praz Umplut In Sos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Praz Umplut In Sos