Aluatul:
l-am facut din aluatul meu universal si pe care il am mereu la frigider. Amestec totul la robot (are carlig ptr aluat) , acopar bolul si il pun in cuptorul microunde. Acolo este cel mai bun loc ptr a creste, bineinteles ca nu e pornit. : d
Cand s-a dublat in volum, il apas in jos si il bag la frigider, unde tine 2 saptamani si mereu imi rup o bucatica de care am nevoie pe moment. Se poate lasa sa mai creasca, dar ptr o pizza nu mai e nevoie.
Pesto
Se pun toate ingredientele in robot si se pulseaza pana se obtine consistenta dorita.
Pizza
Se oparesc frunzele de spanac. Se intinde aluatul de pizza in tava de copt.
Se aplica pesto si apoi frunzele de spanac. Se presara feta.
Se da tava la cuptor si se coace cam 10-15 minute.
Salata
Se aseaza frunzele de spanac pe farfurie.
Se taie capsunele rondele si se presare peste spanac.
Se adauga otetul balsamic si uleiul de masline.
Se presara nucile.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorToamna cea bogata ne-a adus multe fructe in panere ... vorba poeziei. Nu ne-a ramas decat sa le amestecam intr-o...
Desert placinta dulce de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii