Taiem ceapa si usturoiul marunt si le prajim in 2 linguri de ulei. Tot acum am adaugat si ardeiul iute (optional).
Adaugam pastaile curatate si spalate, adaugam apa, saram, piperam si le lasam sa fiarba pana cand sunt moi. (Daca va plac pastaile mai ferme, le lasam la fiert mai putin)
Gata!!!
Motivul pt care am postat reteta este faptul ca am folosit pastaile mov - e prima data cand le gasesc aici.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO modalitate de a servi gris cu lapte, desertul copilariei.
Desert tarta de cocos cu grisO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii