Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Postat pe: 03-08-2012
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

Spalati rosiile si lasati la scurs.
Decojiti rosiile.

Taiati rosia in doua, pe linia “ ecuatorului “, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.

Indepartati semintele.

Asezati fiecare jumatate de rosie cu fata taiata in jos si feliati la distante de 3- 6 mm.
Folositi feliile ca atare sau taiati-le in fasii.

Puneti 2- 3 felii de rosie pe lateral. Taiati din nou felii, la distante de 3- 6 mm, perpendiculare pe primele. La final veti avea niste fasii. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le in cubulete.

Aliniati fasiile si taiati-le transversal in cubulete de 3- 6 mm. Indepartati cubuletele taiate cu lama cutitului pentru a le separa de zona de lucru.

Repetati operatiunile cu restul de jumatati de rosie taiate.
Transferati cubuletele de rosii de pe tocator intr-un bol, folosind partea lata a cutitului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete