Pasul 1: Indepartati coaja morcovului, prin razuire cu un cutit sau folosind unul special pentru curatat legume. Cu un cutit de bucatarie indepartati partea cu frunze si capetele radacinoase, daca acestea sunt prezente.
Pasul 2: Taiati morcovul in mai multe bucati de aproximativ 7- 8 cm lungime.
Pasul 3: Realizati cate o margine plata, taind cate o felie subtire de-a lungul fiecarei bucati de morcov. Intoarceti bucata cu partea plata in jos pentru a avea stabilitate in timpul urmatoarelor operatiuni.
Pasul 4: Taiati pe lungime bucatile de morcovi, in felii de grosimea dorita, de regula, cu o latime de aproximativ 6- 12 mm.
Pasul 5: Alaturati 2- 3 felii de morcovi, intoarceti-le si taiati, tot pe lungime, in batoane, la fel de groase ca si feliile. Folositi batoanele ca atare sau taiati-le cubulete.
Pasul 6: Alaturati mai multe batoane si taiati-le transversal. Cubuletele de morcovi astfel obtinute se vor gati deodata, uniform si sunt aspectuoase..
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii