Spalati rosiile.
Crestati fundul rosiei in cruce cu ajutorul unui cutit bine ascutit, procedeu ce va va ajuta sa indepartati coaja repede si usor.
Puneti apa la fiert si cand clocoteste, scufundati rosiile in apa fierbinte, timp de 15- 30 secunde (in functie de cat de coapte sunt rosiile) sau pana cand incepe sa li se desprinda coaja. Pentru aceasta operatiune ajutati-va de o lingura cu gauri si tot cu ea, transferati rosiile din vasul cu apa clocotita intr-un bol cu apa rece si gheata, unde le lasati pana sunt reci (apa rece impiedica rosiile sa fiarba excesiv).
Scoateti rosiile din apa si decojiti-le (indepartati pielita) cu ajutorul unui cutit, incepand cu locul crestat in cruce.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii