1/ Masurati ierburile
Cantariti sau masurati ierburile uscate conform retetei.
In general, cantitatea de ierburi uscate este 1/3 din cantitatea de ierburi proaspete.
Ierburile uscate se adauga, de obicei, la inceputul procesului de gatire; ierburile proaspete, spre sfarsit.
2/ Zdrobiti ierburile uscate
Desprindeti frunzele uscate de pe tije.
Zdrobititi-le intre degete sau in palma inainte de folosire pentru ca ele sa-si elibereze uleiurile aromate (doar cantitatea de care aveti nevoie).
Restul frunzelor uscate pastrati-le in borcane inchise la culoare si sigilate cat mai ermetic.
Ierburile uscate pot fi folosite maxim 12 luni.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMie cand imi vin poftele, pai imi vin...asa ca m-am dus in piata am cumparat cartofi noi,aia cei mai mici si mai mici...
Ciorba de cartofi noi cu mararIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii