`Cordon bleu` din vinete

Postat pe: 01-10-2008
(1)

Ingrediente

o vanata de marime medie
cca 100g cascaval
100g bacon
2 oua
faina
pesmet
ulei pt prajit
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Am taiat vanata in rondele subtiri (numar cu sot), pe care le-am pus in apa cu sare pt. 10 min. Eu am ales 8 rondele potrivite ca marime. Le-am scos din apa si le-am uscat cu hartie absorbanta.

Am taiat 4 felii de cascaval pe care le-am ajustat dupa marimea rondelelor de vinete. Am pus pe o rondea de vanata o felie de cascaval si una de bacon (ajustata si ea). Am acoperit cu cealalta rondea de vanata, presand putin. Le-am fixat cu scobitori. "Snitelele" respecvtive le-am dat prin faina, ou si pesmet, dupa care le-am prajit in ulei incins.
Le-am mancat cu salata de sezon. Pentru cine nu are restrictii calorice, se pot servi cu cartofi prajiti.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara `Cordon bleu` din vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

georgianaaaa
•  29.01.2012 10:28:31

eu nu prea mananc legume,dar am incercat si a fost foarte bun!bravo!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei `Cordon bleu` din vinete