`Cordon bleu` din vinete

Postat pe: 01-10-2008
(1)

Ingrediente

o vanata de marime medie
cca 100g cascaval
100g bacon
2 oua
faina
pesmet
ulei pt prajit
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Am taiat vanata in rondele subtiri (numar cu sot), pe care le-am pus in apa cu sare pt. 10 min. Eu am ales 8 rondele potrivite ca marime. Le-am scos din apa si le-am uscat cu hartie absorbanta.

Am taiat 4 felii de cascaval pe care le-am ajustat dupa marimea rondelelor de vinete. Am pus pe o rondea de vanata o felie de cascaval si una de bacon (ajustata si ea). Am acoperit cu cealalta rondea de vanata, presand putin. Le-am fixat cu scobitori. "Snitelele" respecvtive le-am dat prin faina, ou si pesmet, dupa care le-am prajit in ulei incins.
Le-am mancat cu salata de sezon. Pentru cine nu are restrictii calorice, se pot servi cu cartofi prajiti.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara `Cordon bleu` din vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

georgianaaaa
•  29.01.2012 10:28:31

eu nu prea mananc legume,dar am incercat si a fost foarte bun!bravo!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei `Cordon bleu` din vinete