Alegeti ciuperci proaspete, frumoase si tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece. Puneti-le sa fiarba, 15-20 min, intr-un vas, in apa putina, usor sarata, la foc domol.
Scurgeti-le, lasati-le sa se raceasca si apoi taiati-le felii subtiri.
Intr-un vas termorezistent, asezati straturi alternative de ciuperci si cascaval ras, pana epuizati ingredientele, avand grija ca ultimul strat sa fie de cascaval.
Deasupra turnati intai, untul topit si apoi, ouale batute usor, sarate si piperate. Dati la cuptorul incins pentru 20-25 min, la foc potrivit, pana prind o crusta usor intarita si aurie.
Serviti fierbinte!
POFTA BUNA!
Nu pot sa va descriu gustul magnific al acestui fel de mancare, care te cucereste pentru totdeauna.
Rapiditatea si simplitatea bucatariei germane, te va atrage cu siguranta, completata cu combinatia atat de perfecta de ingrediente si armonia gustului, incat nu poti sa refuzi o portie, de ciuperci cu cascaval topit in cuptor si, sa nu mai dorestia¦ inca o portie.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO reteta foarte delicioasa de post, aspectuoasa, eleganta si la indemana oricui. Savurati:-)
Tarta spiralata cu legume...de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii