Taiem ciupercile cuburi mici, tocam si ceapa si le punem la inabusit intr-o craticioara destul de adanca cu putin ulei de masline.
Dupa 5 minute adaugam laptele si putina apa apoi punem si delikatul.
Acoperim vasul si lasam la foc mic sa fiarba pret de 20-30 minute ... intr-o canuta dizolvam amidonul si il turnam peste ciulama, amestecand incontinuu apoi adaugam smantana lichida si mai alsam 5 minute pe foc pana se intrepatrund toate.
Servim cu mamaliguta calda. Daca preferati puteti pune o mana de marar proaspat tocat la sfarsit.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii