Am tocat la masinuta mea noua ceapa cu morcovul apoi le-am varsat in oala in putin ulei si le-am calit 1 minut. Boia n-am pus ca a fost rozie ciorba de la morcov.
Adaugam apa si varsam pachetul de legume. Apoi punem si cartofii taiati cubulete. Adaugam si pastrancul in oala pentru gust. Adaugam apoi condimente dupa gust si lasam sa fiarba sub capac.
La sfarsit punem patrunjelu taiat si servim ciorbita cu smantana sau fara.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Acest tort l-am facut cu mare dragoste pentru tatal meu, pe care il cheama Constantin. Am cautat sa fie un tort...
Tort cu crema de mascarpone, zmeura si ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii