Budinca cu dovlecei si telemea

Postat pe: 30-09-2015
(0)

Ingrediente

600 g dovlecei decojiti si fara seminte
250 g telemea
1 morcov(cca150g)
o ceapa mare
180 g faina
5 oua
60 ml ulei
o lingurita praf de copt
o legatura de marar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
O budinca usoara , delicioasa si plina de vitamine.



Dovleceii, morcovul si branza le dam pe razatoarea cu orificii mari.
Ceapa o tocam cubulete.
Intr-un bol incapator batem bine cele 5 oua cu telul.
Dovlecelul il punem intr-o stercuratoare la scurs sau il stoarcem in mana.
Adaugam legumele (pe rand), branza si mararul peste ouale batute si amestecam usor cu o spatula, dupa fiecare.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt.
La sfarsit adaugam uleiul in fir subtire.
Intr-un vas termorezistent (dimensiune 20 x27 cm) tapetat cu hartie de copt, turnam compozitia.
Dam vasul la cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit pentru 35-40 minute, pana ce budinca se rumeneste frumos.

Dupa racire se portioneaza. Se poate servi si calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Budinca cu dovlecei si telemea" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca cu dovlecei si telemea