Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand aceasta a dat in clocot, se pune sare si se baga buchetelele de broccoli.
Se lasa, broccoli pe foc, pt 5 minute, dupa care se scurg de apa si se aseaza in tava, in care ii veti da la cuptor.
Mozzarella se taie felii mai groase si se aseaza peste broccoli.
Untul se pune intre broccoli si mozzarella sau la baza buchetelor de broccoli.
Tava se da la cutor pt 15 minute, pana se topeste mozzarella.
Se lasa putin la racit, inainte de a se servii...
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn deliciu, un rasfat dulce!
Desert mini-tarte pufoase cu crema de vanilie si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii