Intr-o oala se aseaza un rand de varza peste care se pune bucatile de costite si o ceapa.
Se acopere cu un alt rand de varza peste care iar se pune carnea si din nou o bucata de ceapa si se pune din nou varza.
Peste se toarna uleiul, vinul si dupa aceea apa.Se sareaza putin varza de la suprafata, se acopera cu un capac si se pune la fiert circa o ora jumate la foc mic.
POFTA BUNA!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceste mini checuri se fac repede, repede si la fel de repede dispar de pe farfurie! Dar ne-au placut mult si pregatesc...
Mini checuri din carne cu mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii