Deoarece nu am folosit ulei deloc, am gatit tot timpul cu capac, folosindu-ma de sucul lasat de carne si legume.
Carnea se taie cuburi, se amesteca cu cimbru si se pune in tigaia de teflon, pe foc mic, pana isi schimba culoarea.
Se adauga ceapa taiata rondele si dupa ce se inmoaie, se pune ficatul taiat cuburi mari. Se inabusa timp de 7-8 minute.
Intre timp, se curata rosiile de coaja, se taie felii si se adauga peste carne.
Se potriveste de sare si piper, se pune ghimbirul si batonul de scortisoara.
Se fierbe totul aprox. 10 minute pana cand sosul scade si capata consistenta.
Se stinge focul, se scoate batonul de scortisoara si se presara cu patrunjel verde, tocat.
Se serveste cu mamaliga si salata de varza cu rosii.
POFTA BUNA!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaFac pentru prima data paine si am fost foarte incantata de rezultat. Va recomand aceasta paine hranitoare si sanatoasa, care...
Paine cu seminteIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii