Ingrediente
● 3 pulpe de pui |
● 500 g ciuperci |
● 1 morcov |
● 1 ardei gras |
● 6 cepe |
● 6 catei de usturoi |
● 250 ml suc de rosii |
● 75 ml ulei |
● sare |
● piper |
● boia |
● marar verde |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:10min
Curatam si spalam pulpele, le taiem in jumatati si le punem la fiert intr-o oala. Inlaturam spuma care se formeaza
Curatam si spalam legumele.
In oala in care fierb pulpele adaugam o ceapa taiata pe jumatate, morcovul si ardeiul. Eu ardeiul l-am taiat cubulete dar il putei pune bucati mari. Lasam la fiert pana cand pulpele sunt pe jumatate preparate. Scoatem pulpele si strecuram supa pe care o vom folosi la prepararea tocanitei.
Intr-o cratita punem uleiul la incins si adaugam pulpele pe care le vom rumeni usor . Scoatem pulpele si adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat feliute.Cand ceapa se inmoaie, adaugam ciupercile curatate,spalate si taiate feliute. Lasam la calit 5-10 minute , dupa care adaugam supa cat sa le acopere . Punem pulpele deasupra cipuercilor si dam cratita la cuptorul preincalzit.Lasam pana zeama scade la jumatate si pulpele sunt fragede. Adaugam sucul de rosii, condimentam cu boia, sare si piper si reintroducem cratita la cuptor pentru 5-10 minute. Deasupra presaram marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de pui cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Curatam si spalam legumele.
In oala in care fierb pulpele adaugam o ceapa taiata pe jumatate, morcovul si ardeiul. Eu ardeiul l-am taiat cubulete dar il putei pune bucati mari. Lasam la fiert pana cand pulpele sunt pe jumatate preparate. Scoatem pulpele si strecuram supa pe care o vom folosi la prepararea tocanitei.
Intr-o cratita punem uleiul la incins si adaugam pulpele pe care le vom rumeni usor . Scoatem pulpele si adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat feliute.Cand ceapa se inmoaie, adaugam ciupercile curatate,spalate si taiate feliute. Lasam la calit 5-10 minute , dupa care adaugam supa cat sa le acopere . Punem pulpele deasupra cipuercilor si dam cratita la cuptorul preincalzit.Lasam pana zeama scade la jumatate si pulpele sunt fragede. Adaugam sucul de rosii, condimentam cu boia, sare si piper si reintroducem cratita la cuptor pentru 5-10 minute. Deasupra presaram marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de pui cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany