Tocana cu Telina si Vin

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Tocana cu Telina si Vin

Ingrediente

  • 800 g telina
  • 500 g morcovi
  • 500 ml vin rosu
  • 1,5 kg carne porc
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper boabe
  • dafin

Mod de preparare

Morcovii si telina se taie bucati nu foarte mici.

Se taie carnea fasii groase de 1 cm sau 1, 5 cm. Se incinge uleiul intr-o oala incapatoare.
Carnea se pune in uleiul incins si se prajeste cam 5 minute (pe masura ce sta pe foc isi lasa zeama asa ca nu mai se prajeste de la un moment dat)

Se pun bucatelele de legume, sarea, apoi vinul si piperul. Se lasa apoi o ora la fiert in oala acoperita. (nu se adauga apa, daca scade prea tare se mai pune vin). In ultimele 20 minute se adauga si dafinul dupa gustul fiecaruia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei
Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Desert cozonac fara framantare cu nuca, stafide si rahat
Bucataras.RO

Desert cozonac fara framantare cu nuca, stafide si rahat

Am plecat de la reteta Simonei https://www.bucataras.ro/retete/cozonac-fara-framantare-sau-cu-framantare-redusa-69694.html...

Desert cozonac fara framantare cu nuca, stafide si rahat
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola