Carnea se taie maruntel si se trage sa capete culoare in 1 lingura de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul si amestecam, lasam cateva minute. Punem condimentele, mierea, saram, piperam si acoperim cu supa de legume. Lasam sa fiarba aproximatiz 1 - 1 ora si jumatate, pana cand carnea este moale.
Intre timp intr-o tigaita prajim putin amandele. Dupa timpul de firbere a carnii, adaugam prunele fara samburi si amandele, completam cu inca putina apa, daca este nevoie, cat sa se formeze un sos si sa se poata hidrata prunele. Lasam pe foc inca maxim 20 de minute. Servim cu cereale de cus-cus sau cu orez.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSezonul capsunilor este scurt. Aduc o reteta aparent complexa dar deloc dificil de preparat. Aroma capsunilor, combinata cu...
Minitarte cu capsuni, crema de lamaie si frisca (reteta nr. 100)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii