Preparam umplutura astfel: pilaful il amesteca cu pieptul taiat marunt adaugam ouale, ardeii (care au fost copti) taiati bucatale mici, sare piper dupa gust. Cu umplutura astfel preparata umplem rosiile care au fost scobite de miez si scurse bine.
Se aseaza intr-o tava rosiile iar peste ele turnam miezul de rosii trecut prin blender si asezonat cu piper sare si zahar9ca sa nu fie acrut). Se pune peste tava o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc potrivit. Spre sfarsit se ia folia si se lasa un pic sa se gratineze.
Se servesc cu smantana deasupra ... sau nu dupa preferinta
Asi dori sa fac o precizare ... la aceste rosii umplute am folosit un rest de Pilaf de orez cu piept de pui ... pe care eu il prepar foarte simplu: carnea de pasare o pun la fiert impreuna cu ceapa tocata fin, morcov rondele, piper o lg de Maggi.
Cand este aproape fiarta adaug orezul spalat bine si dau focul la mic pana se face. O idee foarte buna... (cred eu) ... de a recicla resturile de pilaf
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii