Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi personalizata dupa gust: cu branza, verdeturi sau legume de sezon. Servita cu felii de rosie proaspata, e o alegere gustoasa si sanatoasa.
Spala si taie legumele in cubulete mici. Caleste ceapa in ulei pana devine sticloasa, apoi adauga morcovul, ardeii si ciupercile. Gateste 5-7 minute, pana se inmoaie usor. Adauga porumbul si mazarea, amesteca si lasa pe foc inca 2 minute. Bate ouale cu sare si piper, apoi toarna-le peste legume. Gateste omleta la foc mic, acoperita, pana se incheaga (sau poti da tigaia la cuptor 10 minute, daca este termorezistenta). Optional, presara branza rasa si verdeturi pe deasupra. Taie in felii si serveste cu felii de rosie proaspata si, daca vrei, cu rozmarin pentru aroma. Sfat: Poti folosi si legume congelate sau resturi de legume din frigider – omleta e foarte versatila!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii