Pilaf cu Carne de Cocos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Pilaf cu Carne de Cocos

Ingrediente

  • pieptul si o pulpa de cocos
  • o cana cu orez
  • un morcov
  • o ceapa
  • ardei gras (am folosit congelat) sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat aproximativ 1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute. Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am taiat cubulete. Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.L-am calit 2-3minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de supa in care a fiert carnea. Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu. Din cand in cand am amestecat usor. Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper. Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert . La sfarsit am presarat patrunjel.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon
Bucataras.RO

Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...

Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola