Frigarui Mesineze (braciole Messinesi )

Postat pe: 06-06-2011
(0)

Ingrediente

felii foarte subtiri de carne (de preferat vitel) pesmet sau miez de piine veche
parmezan sau un cascaval tare
sare
piper
ulei
patrunjel

Mod de preparare

Pe fiecare felie de carne (batuta ca pentru snitele) unsa cu putin ulei se pune sare, piper, miez de piine uscata, parmezan si patrunjel. Se ruleaza iar aceste rulouri se infig unul dupa altul in batul de frigarui si se coc la gratar.

Se servesc cu cartofi copti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui Mesineze (braciole Messinesi )" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui Mesineze (braciole Messinesi )