Dovlecei Umpluti

Postat pe: 14-09-2012
(1)

Ingrediente

1500 gr carne tocata
3 cepe
1 ceasca cu orez
2-3 rosii (pentru capacele)
4-5 dovlecei mai mici
sare
piper
200 ml suc de rosii
3 linguri cu pasta de tomate
3 linguri cu ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Intr-un castron punem carnea tocata. Spalam orezul, il scurgem bine si il adaugam peste carne. Tocam ceapa marunt si o calim in ulei pana devine sticloasa. Dupa ce s-a calit o adaugam peste carnea tocata.

Adaugam sare si piper dupa gust. Intre timp dovleceii se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingura. Umplem dovleceii cu amestecul de carne. Intr-o cratita mai inalta asezam dovleceii unul langa celalalt.

Taiem rosiile in felii subtiri si le punem deasupra la dovlecei. Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam peste dovlecei. Adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Dam la cuptor la foc mica pana se rumenesc frumos. Servim dovleceii cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecei Umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

simenemarieta
•  04.08.2015 21:24:39

super

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecei Umpluti