Dovlecei Umpluti

Postat pe: 14-09-2012
(1)

Ingrediente

1500 gr carne tocata
3 cepe
1 ceasca cu orez
2-3 rosii (pentru capacele)
4-5 dovlecei mai mici
sare
piper
200 ml suc de rosii
3 linguri cu pasta de tomate
3 linguri cu ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Intr-un castron punem carnea tocata. Spalam orezul, il scurgem bine si il adaugam peste carne. Tocam ceapa marunt si o calim in ulei pana devine sticloasa. Dupa ce s-a calit o adaugam peste carnea tocata.

Adaugam sare si piper dupa gust. Intre timp dovleceii se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingura. Umplem dovleceii cu amestecul de carne. Intr-o cratita mai inalta asezam dovleceii unul langa celalalt.

Taiem rosiile in felii subtiri si le punem deasupra la dovlecei. Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam peste dovlecei. Adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Dam la cuptor la foc mica pana se rumenesc frumos. Servim dovleceii cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecei Umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

simenemarieta
•  04.08.2015 21:24:39

super

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecei Umpluti