1. Am taiat ceapa marunt si am calit-o intr-o tigaie teflon cu doar o lingura de ulei si o cescuta de apa.Am tinut-o pana s-a evaporat apa.
2. Castravetii i-am taiat fideluta( ca pe morcovii pt. ciorba cand ii tai cu cutituil)
3. Carnea taiata felii de cca 1,5 cm am pus-o intr-o tigaie mai mare teflon si am rumenit-o pe ambele parti.
Cand s-a rumenit carnea: Se pun peste carne ceapa calita, castravetii si mustarul amestecat cu sucul de rosii si vinul.
Se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand carnea s-a patruns si sosul s-a ingrosat am pus smantana si am mai lasat sa fiarba 2 min impreuna
Am mancat-o cu paste. Merge si cu piure de cartofi.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii