Ardei Copt Umplut

Postat pe: 21-11-2010
(3)

Ingrediente

2 cepe
1 cana orez
1/2 kg carne tocata
5 rosii
10 ardei
sare
piper
delicat
1 legatura patrunjel
2 linguri ulei
bulion

Mod de preparare

Se coc ardeii si se pun intr-o cratita pana facem umplutura. Se curata ceapa si morcovii.

Se taie ceapa marunt iar morcovii se dau pe razatoarea mica.
se calesc impreuna apoi se adauga orezul spalat, se amesteca bine si se pun ingredientele (sare, delicat, piper) se adauga apa 2 cani si se lasa sa fiarba orezul pe jumatate, apoi se adauga o lingura de bulion se amesteca bine si se pune peste carne.

Se amesteca impreuna apoi se pune patrunjelul tocat si se amesteca, iar dupa ce am terminat cu umplutura ne ocupam in continuare de ardei.

Ii curatam si le taiem codita (eu o fac intotdeauna cu varful cutitului). Se umplu ardeii si se pune capac de rosii.

Se aseaza in cratita in picioare dupa ce am pus o lingura de bulion pe fundul cratitei (eu las si zeama de la ardei care curge cand ii curatam).

Se acopera cu apa ardeii si se pun la foc 10-15 minute.
Se servesc cu o lingura de smantana sau iaurt mai gras.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Copt Umplut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

emuta
•  19.11.2010 08:29:59

unul sau doi dupa gust

hojbotanicolae
•  05.11.2010 05:34:11

foarte bine excelent...iti lasa gura apa...

merceleo
•  05.11.2010 09:32:52

Morcovii se dau pe razatoare? Care morcovi si cati? La ingrediente ii uitasi! In rest numai de bine, ne plac si noua.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Copt Umplut