Fileul de stiuca se curata de piele, de oasele ramase, se zvanta bine pe un sergar.
Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara sare si piper.
Se intinde aluatul, peste care se aseaza jumatate din costita taiata felii subtiri.
Apoi peste costita se pun fileurile de stiuca, de asemenea taiate felii.
Ficatul, ciupercile si patrunjelul, tocate marunt, se amesteca bine si se intind peste fileurile de stiuca, iar la sfarsit, jumatatea ramasa din feliutele de costita.
Se ruleaza se pune in tava, se unge cu ouale batute si se presara 50 g de mac .
Se coace la foc potrivit pana ce rulada se rumeneste (aprox. 40-50 min).
Dupa ce se raceste, rulada se taie in rulouri de 4-5 cm.
Se serveste cu garnitura de legume si cu smantana si patrunlel deasupra.
Vin demisec, alb sau roz de la Dealurile Bujorului sau Nicoresti.
Pofta buna !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii