Fileul de stiuca se curata de piele, de oasele ramase, se zvanta bine pe un sergar.
Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara sare si piper.
Se intinde aluatul, peste care se aseaza jumatate din costita taiata felii subtiri.
Apoi peste costita se pun fileurile de stiuca, de asemenea taiate felii.
Ficatul, ciupercile si patrunjelul, tocate marunt, se amesteca bine si se intind peste fileurile de stiuca, iar la sfarsit, jumatatea ramasa din feliutele de costita.
Se ruleaza se pune in tava, se unge cu ouale batute si se presara 50 g de mac .
Se coace la foc potrivit pana ce rulada se rumeneste (aprox. 40-50 min).
Dupa ce se raceste, rulada se taie in rulouri de 4-5 cm.
Se serveste cu garnitura de legume si cu smantana si patrunlel deasupra.
Vin demisec, alb sau roz de la Dealurile Bujorului sau Nicoresti.
Pofta buna !
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorGuacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii