Se prepara pasta de verdeata, blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper.
Fiecare bucata de peste se unge cu ulei de masline, se sareaza si apoi se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt, se ung deasupra cu un strat de pasta de verdeata peste care se presara seminte de in si se dau la cuptor cca 20 minute.
Se pregatesc legumele trase la tigaie astfel: se incinge un pic de ulei in care calim ceapa taiata marunt cu usturoiul feliat si morcovul dat la razatoarea fina. Cand legumele din tigaie incep sa se inmoaie, se adauga mixul de pastai, galbiorii bine scursi de zeama si ardeiul copt, taiat fasii mici. Se sareaza, condimenteaza si pipereaza dupa gust, se lasa 10 minute, amestecand din cand in cand. Pestele in crusta se serveste cu aceasta delicioasa garnitura de legume.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii