Amestecati intr-un bol iaurtul cu ½ din patrunjelul verde, busuiocul si usturoiul zdrobit. Dati la rece, cel putin 30 min.
Intre timp, spalati fileurile, uscati si condimentati cu sare si piper, pe ambele fete, dupa gust.
Prajiti-le in ulei incins, la foc potrivit, cate 1 min pe fiecare parte.
Asezati-le una langa alta intr-un vas termorezistent, uns cu unt.
Inglobati ouale, smantana, cascavalul ras (dupa gust), ardeiul rosu, in amestecul cu iaurt, condimentati cu sare si piper, dupa gust si turnati peste fileurile de peste, astfel incat acestea sa fie complet acoperite.
Dati la cuptorul incins, la foc mediu pentru aproximativ 30 min.
Cu 10- 15 min inainte de a fi gata, presarati uniform cascaval ras si restul de patrunjel verde. Dati din nou la cuptor pana ce pestele este facut si deasupra a prins o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie peste si sos, presarat cu putin patrunjel verde si cubulete de ardei gras, rosu.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAceste minunate costițe de porc au fost cele mai delicioase costițe pe care noi le-am mâncat până acum. Gustul...
Costițe picante de porc la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii