Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie marunt, ardeiul fasii, morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari.
Intr-o cratita, se caleste putin ceapa in 3-4 linguri cu ulei, pana devine sticloasa, adaugam ardeiul si morcovul si mai lasam putin pe foc. Punem si mazarea, ciupercile feliate si sotam vreo 7-8 minute.
Adaugam orezul si-l calim putin cu legumele, dupa care turnam 3 cani cu apa calda (o parte orez, trei parti apa) si amestecam.
Lasam sa fiarba pana cand apa este absorbita, iar legumele si orezul sunt bine gatite. Adaugam sare si piper dupa gust si...gata-i o mancarica de post aromata si gustoasa!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii