Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie marunt, ardeiul fasii, morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari.
Intr-o cratita, se caleste putin ceapa in 3-4 linguri cu ulei, pana devine sticloasa, adaugam ardeiul si morcovul si mai lasam putin pe foc. Punem si mazarea, ciupercile feliate si sotam vreo 7-8 minute.
Adaugam orezul si-l calim putin cu legumele, dupa care turnam 3 cani cu apa calda (o parte orez, trei parti apa) si amestecam.
Lasam sa fiarba pana cand apa este absorbita, iar legumele si orezul sunt bine gatite. Adaugam sare si piper dupa gust si...gata-i o mancarica de post aromata si gustoasa!
Eu nu prea gătesc vinetele decât în salată.De data aceasta m-am gândit să le pregătesc altfel,mai ales că am găsit...
Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarellaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii