Iahnie de fasole cu salata de ardei copti

Postat pe: 27-11-2016
(0)

Ingrediente

Pentru iahnia de fasole:
2-3 linguri cu suc de rosii/bulion
300 gr fasole uscata
un ardei gras rosu
un morcov mare
2 cepe galbene
sare dupa gust
1-2 linguri cu ulei
patrunjel verde
Pentru salata de ardei copti:
1 kg ardei capia rosii
sare
ulei de masline
otet balsamic dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

02h
Numar portii

PORȚII

6 portii
Spalam fasolea in apa rece si o punem la fiert pana ce da in clocot de cateva ori. Schimbam apa, avand grija sa fie fierbinte, pentru a nu opri procesul de fierbere al boabelor de fasole.

Intre timp, pregatim salata de ardei copti.
Intr-un alt vas, adaugam putin ulei si legumele tocate marunt. Le calim pana ce devin translucide, adaugam sucul de rosii/bulionul si le mai lasam pe foc cateva minute. Adaugam fasolea si o parte din apa in care a fiert, amestecam pentru incorporare si saram dupa gust. O lasam pe foc pana ce scade suficient.
Dupa ce oprim focul, presaram deasupra patrunjelul proaspat tocat.
O servim alaturi de salata de ardei copti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Iahnie de fasole cu salata de ardei copti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iahnie de fasole cu salata de ardei copti