Pentru aceasta reteta de frigarui, eu am folosit un ardei gras rosu, 20 de ciuperci, 2 cepe albe, 1 dovlecel zucchini. Am spalat cipercile si le-am indepartat coditele. Am taiat zucchini felii, iar ceapa si ardeiul bucati mai maricele.
Am facut un sos din 3 linguri ulei de masline, o lingurita miere, zeama de la o jumatate de lamaie mica, o lingurita boia dulce, sare, rozmarin si oregano.
Am asezat legumele pe betele de frigarui, apoi, cu ajutorul unei pensule, le-am uns cu sosul pregatit.
Am asezat frigaruile pe grill la foc mediu, intorcandu-le periodic.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPfff, și preparatul acesta mă bântuie de multă vreme! Am vizionat și un film dedicat preparării ramen-ulu! ;) Noh,...
Ramen a la PanacrisIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii