Se pune carnea tocata intr-un vas, peste carne se adauga ouale, faina de grau, ceapa si gogosarul mixati, dar nu facuti praf, sa fie bucatele potrivit de mari sa placa privitorului dar si degustatorului, se adauga ierburile aromate, sare, piper macinat si se omogenizeaza compozitia. Se ung mainile cu ulei de masline si se fac parjolute sub forma de bilute care se coc in tava in care s-a pus hartie de copt. Se coc doar pe o parte, la copt grasimea se elimina si raman niste parjolute divine.
Se taie coditele la vinete, se feliaza pe lungime cam de 1 cm, de la varf spre codita, lasand cativa cm netaiati, asa incat vanata sa nu se imprastie, si se pun in tava, se pun parjolute intre felii, se sparg ouale de gainusa americana si se pun intre feliile de vinete, se adauga sucul de rosii galbene ce au fost mixate la blender, sare, rozmarin, se orneaza cu rosii cherry, ardei iuti si foarte iuti; se pune capac peste tava si se da tava la cuptor pentru circa o ora, cu vreo 10 minute inainte de a opri focul, se ia capacul sa se rumeneasca frumos si sa capete alt gust si alta culoare.
Sa aveti pofta, dragilor!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii