Pentru inceput, am pus apa la fiert pentru mamaliguta, cu putina sare; intre timp, am sfaramat branza de oi si telemeaua intr-un bol, iar tochitura am prajit-o putin si am scos-o pe un servet de bucatarie, pentru a absorbi excesul de untura si am taiat-o bucati mai mici.
Cand apa pentru mamaliguta a inceput sa fiarba, punem faina de porumb in ploaie si o amestecam energic, nu trebuie sa fie nici tare, nici foarte moale si o lasam sa fiarba, iar la sfarsit punem si cubuletul de unt, mai amestecam putin si mamaliguta noastra este gata;
Intr-o tava rotunda cu fundul detasabil, punem hartie de copt si rasturnam jumatate din cantitatea de mamaligura, peste, punem jumatate din branza si toata carnita, apoi restul de mamaliguta si deasupra restul de branza. Facem 3 goluri cu o lingura si punem cele 3 oua. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 30 minute sau pana ce ouale sunt facute si sunt usor moi. Pofta buna!
Tips-uri: 1. Puteti sa puneti orice carne si branza doriti;
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteMaine, ziua stelara 22 a luni lui Octombrie, balanta mea Vali adauga inca un an in coronita de premiant, asa ca m-am...
Tort ''48''Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii