Curatam, taiem cartofii pai si ii punem la prajit in untura de rata. Cat se prajesc cartofii, curatam si zdrobim usturoiul, taiem friptura fasiute, tocam prazul rondele si tocam varza. Cand sunt gata cartofii, ii saram, incalzim un pic lipia, o ungem cu maioneza amestecata cu usturoi, asezam cateva frunze de salata, pe care le ungem cu ketchup de mere de casa. Adaugam fasiute de friptura, rondele de praz, cartofi prajiti, o lingurita de maioneza si una de ketchup, varza tocata si presaram cimbru. Rulam lipia si eventual o prindem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.Daca este cazul mai incalzim un pic shaorma si servim cu un pahar de vin rosu. Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii