Rulada din carne tocata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Rulada din carne tocata

Ingrediente

  • carne tocata 500 gr
  • 4 oua
  • 2 ardei mici de culori diferit (verde/rosu)
  • branza Feta sau telemea
  • sare, piper
  • 1 ceapa mica
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, ceapa taiata marunt, sare, piper, painea inmuiata in lapte si stoarsa. Se intinde carnea pe o folie de aluminiu unsa cu ulei iar pe ea se presara 2 ardei taiati bucati mici (unul verde si unul rosu), branza feta cubulete si 2 oua fierte tare rase. Se ruleaza cu ajutorul folieie de aluminiu si se coace in tava de chec. Pofta buna!
E buna si rece ca aperitiv si calda cu garnitura si salata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca