Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, ceapa taiata marunt, sare, piper, painea inmuiata in lapte si stoarsa. Se intinde carnea pe o folie de aluminiu unsa cu ulei iar pe ea se presara 2 ardei taiati bucati mici (unul verde si unul rosu), branza feta cubulete si 2 oua fierte tare rase. Se ruleaza cu ajutorul folieie de aluminiu si se coace in tava de chec. Pofta buna!
E buna si rece ca aperitiv si calda cu garnitura si salata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii