Se curata rata si se lasa intreaga, se taie varfurile aripilor si se inlatura.
Se curata trei mere si se taie in felii.
Se freaca rata cu sare si oregano, prin interior, dar si prin exterior.
Se pun toate ingredientele mai sus mentionate, se amesteca si se umple ratoiul; se asaza ratoiul in tava, ce ramane se aseaza pe langa ratoi. Se pune in coada ratoiului un mar intreg, se pune capac la tava si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa o ora sau pana se rumeneste frumos ratoiul. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la un altfel de preparat!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii