O mancare traditionala cu care am crescut si preferata parintilor mei. Este si mai buna daca o preparati cu carne afumata.
Mod de preparare:
Se rumeneste carnea taiata in bucatele in putin ulei incins, se acopera cu apa si cand scade apa, se completeaza. Se gateste astfel cam 30 de minute, pana cand carnea e bine facuta.
Se adauga ceapa tocata marunt, apoi si mararul taiat marunt si frunzele de ceapa taiate grosier. Se acopera cu apa si se se lasa sa fiarba inca 15 minute.
Se pregateste sosul din pasta de tomate desfacuta in putina apa si se ingroasa cu o lingurita de faina dizolvata in apa si pusa peste mancare prin strecuratoare pentru a nu lasa cocoloase. Se mai fierbe cateva minute pana incepe sa se ingroase (cam 5 minute).
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/06/mancare-cu-marar.html
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn desert rapid și delicios, care sigur se evaporă instant! Spor și poftă bună!
Desert briose cu ciocolata si aluneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii